Felmérés a magyarországi munkahelyi egészségfejlesztés irányairól


Az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület egy országos online felmérés elvégzésében kéri az ÖN nélkülözhetetlen segítségét!

A felmérés a munkahelyi egészség és biztonság, valamint a munkahelyi egészségfejlesztés hazai helyzetéről kíván széleskörű képet alkotni. A felmérés 14 pontban kéri a kitöltő szervezet vezetőjének a véleményét.

A felmérő lap anonim, pusztán a szervezetek mérete és jellege szerint kerülnek kiértékelésre a válaszok.

Az eredményekre építve kívánunk javaslatot tenni Magyarországi munkahelyi egészségfejlesztési stratégiájának főbb irányaira. A stratégia körvonalazása, az irányok meghatározása az Ön által vezetett, képviselt szervezetek bevonása nélkül nem lehetséges.

Ezért nagy tisztelettel kérem Önt, hogy az online felmérés linkjét, a kitöltésre ösztönző vezetői állásfoglalással együtt juttassa el, továbbítsa az Önök által képviselt munkahelyek, tömörített szervezetek vezetőihez.

A felmérő lap kitöltésére 2017. október 1. éjfélig van lehetőség.

A felmérés eredményét az Óbudai Egyetemmel közösen szervezett, széles sajtónyilvánosság előtt zajló országos konferencián kívánjuk bemutatni, amely felett a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára vállalt védnökséget.

A konferencián a felmérésben résztvevő, azt támogató Kamarák, Szövetségek, Egyesületek – azok beleegyezésével - ismertetésre kerülnek.

Az általunk képviselt értékek az elmúlt években nem sok szervezetnél élveztek prioritást, nem mindenhol kaptak megfelelő figyelmet. De mi a helyzet ma? Mi sem ítélkezni, sem dicsérni, sem vádolni nem kívánunk senkit sem. Mi a mai helyzetet, a mai vezetői gondolkodást kívánjuk csak minél szélesebb körben feltérképezni, hogy a munkahelyi egészség és biztonság, a munkahelyi egészségfejlesztés magyarországi fejlesztéséhez eredményesebben tudjunk hozzájárulni.

A kérdőív ide kattintva érhető el.

Megértő támogatását, segítségét előre is megköszönöm!

Üdvözlettel:

Kapás Zsolt

az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület elnöke